Moneda:  
EnglishDeutschEspañol
Cosul de cumparaturi ai in cos 0 produse
Produse alcalinizante
Cele mai vandute

Cancerul si alcalinizarea
Cancerul si alcalinizarea alcalinizare

Conform teoriei Noii biologii a doctorului Robert Young, cancerul nu este altceva decat ACID!

Dr. Young, afirma: "acizii din alimentatie sau hormonii (care creeaza acizi) cauzeaza cancer. In cazul in care doriti sa reduceti riscul pentru o afectiune canceroasa, incetati sa luati hormoni acizi, alimente acide, si incepeti alcalinizarea sangelui si tesuturilor cu alimente alcaline, fluide alcaline. Totodata aveti nevoie de respiratie profunda, soare, de odihna adecvata, suplimente alcaline si mai ales exercitiu de zi cu zi. Acesta este singurul mod pentru a preveni orice forma de cancer si de o elimina."

Asadar, remediul pentru prevenirea si tratarea cancerului este simplu: incetati sa mai consumati alimente acide, incepeti alcalinizarea organismului, construirea biostructurii in armonie, si faceti miscare zi de zi!

Ca sa dam si un exemplu de ce cancerul este provocat de acid, sa vorbim putin despre cancerul de san. Femeile in menopauza incep sa ia hormoni, nestiind ca acestia sunt acizi. In anul 2002 in USA s-a facut un studiu pe mai mult de 16.000 de femei la menopauza. Cercetatorii au descoperit ca femeile sanatoase in menopauza pe tratament combinat cu hormoni au avut un risc ridicat de cancer mamar invaziv. Raspunsul doctorului Young la acest studiu este simplu: "sensibilitatea de san creste riscul pentru cancerul de san , iar cauza este simpla - hormonii sunt acizi si acizi cauzeaza cancer."

Iata si un caz de cancer la san rezolvat cu ajutorul alcalinizarii organismului:

Iata si un caz de cancer la san rezolvat cu ajutorul alcalinizarii organismului:

Iata ce mai spune dr. Young despre cancer:

"Am mai spus-o in repetate randuri: cancerul este de fapt acid. Cand aveti sentimente negative cum ar fi mania, razbunarea, tristetea sau depresia, creati acizi metabolici care pot cauza conditiile canceroase ale tesuturilor corpului. Daca acizii metabolici nu sunt eliminati prin urinare, transpiratie, defecare sau respiratie atunci acestia ajung in tesuturi. Cand excesul constant de acid este raspandit in tesuturile corpului aceste tesuturi se vor deteriora si vor deveni cancerigene. Companiile farmaceutice fabrica medicamente care ofera doar iluzia insanatosirii insa ele NU va scapa de acizii metabolici. Acest lucru poate duce doar la mai multa durere fizica si emotionala.

Cand sunteti intr-o stare emotionala negativa, poate deveni imposibil pentru dumneavoastra sa depasiti o problema degenerativa si acida serioasa. Dar, atat pot spune: daca sunteti dispus sa faceti un angajament de schimbare si sa incepeti procesul de alcalinizare, chiar daca nu ati depasit inca starea de frica, manie sau depresie, veti incepe sa incarcati organismul cu Young Life, Young Energy si Young Love.

In momentul in care deveniti coplesit de emotii negative trebuie sa multumiti lui Dumnezeu ca ati adoptat stilul de viata alcalin si alimentatia alcalina pentru ca in caz contrar probabil nu ati mai fi in viata. Aceste emotii sunt responsabile pentru producerea acizilor care va pot ucide. Stilul de viata "Miracolul Ph" este consolarea si speranta si iubirea pe care va puteti baza pentru a deveni din nou sanatos fizic si mental.

Se spune ca putem trai fara hrana timp de patruzeci de zile, fara apa timp de patru zile, fara aer timp de patru minute, dar nu putem trai fara iubire mai mult de o secunda. Dragostea este cheia, si este ceea ce Programul pH Miracle Lifestyle fac pentru dumneavoastra - va ofera speranta si iubirea pe care o cautati si pe care o meritati, de care aveti nevoie pentru a respira mai usor, pentru a incepe sa consumati apa si mancarea corespunzatoare, lucruri care va vor redirectiona spre emotiile corecte si astfel veti incepe sa va simtiti mai bine, sa ganditi mai bine si sa va mearga mai bine.

Cand vine la mine un client care are emotii negative producatoare de acid, toate fluidele din organism, inclusiv sangele, vor indica o scadere de ph chiar daca aceasta persoana consuma o alimetatie alcalina. Pentru a amortiza emotiile producatoare de acid clientul va trebui sa hiper-alcalinizeze sangele si apoi tesuturile pentru a readuce corpul intr-un echilibru alcalin. Dupa hiper-alcalinizare, pH-ul din urina va creste la un nivel de 8-9. Hiper-alcalinizarea este necesara pentru a compensa pentru emotiile negative generatoare de acid si pentru a incarca din nou organismul cu sanatate, energie, vitalitate, speranta, Impacare, armonie.

Am descoperit de-a lungul anilor ca atunci cand incepeti sa va simtiti mai bine, Incepeti sa si ganditi mai bine. Iar cand ganditi mai bine, incepeti sa actionati mai bine si sa va mearga mai bine. Nu trebuie deci sa va tineti emotiile sub control strict pentru a slabi, pentru a va simti mai bine, pentru a vindeca o boala serioasa, pentru a avea mai multa energie sau pentru a incepe sa fiti fericit si incarcat spiritual.

Odata cu inceperea programului luati o decizie constienta de a incerca sa va descurcati mai bine. Iar odata aflati pe calea vindecarii , acest proces treptat de alcalinizare - veti incepe sa observati initial micile iar apoi marile miracole pH. Veti incepe sa va simtitti si sa ganditi mai bine. Iar cand incepeti sa va simtiti si sa ganditi mai bine â?" dintr-o data, uitati de depresie si de tristete. Uitati ca ati fost nervos. Uitati ca ati fost plin de frica. Uitati de fapt si care a fost motivul fricii. De ce? Pentru ca va simtiti atat de bine. Rescrieti propria genetica prin emotii pozitive. Ati luat guma de sters alcalizatoare si ati inceput sa stergeti cu ea toate emotiile negative din trecut.

Cu ajutorul Programului "Miracolul Ph" emotiile si energia vor fi in sfarsit sub controlul dumneavoastra. Veti deveni stapanitorul mintii, corpului si sufletului dumneavoastra. Veti avea un stil de viata alcalin, plin de energie, fericire si iubire.

Continua
Articole despre alcalinizare:
Ce este alcalinizarea?

Alcalinizarea apei

Alimentatia alcalina

Bolile si alcalinizarea

Carne si lactate?

Obezitatea si alcalinizarea

Cancerul si alcalinizarea

Armonia biostructurala

QiGong

Ce este nou?
Filtru de schimb pentru Ultrastream
Filtru de schimb pentru Ultrastream
Filtrul de schimb pentru aparatul Ultrastream. ...
Pret:1,421.00 lei
Producatori
Recenzii
pHlush 200g pulbere
f. bun, recomand cu incredere tuturor celor care vor sa-l incerce si nu numai...
5 din 5 Stele!
pHlush 200g pulbere