Monedas:  
EnglishDeutschEspañol
Compras en su cesta 0 productos
Categorias
Los Mas Vendidos

QiGong
QiGong alcalinizarea apei

Sa recapitulam cei 3 pasi pentru a restabili sau pastra starea de sanatate:

1. Alimentatia alcalina
2. Armonie biostructurala
3. Miscare

Miscarea, exercitiile fizice sunt indispensabile starii de sanatate. Ideal ar fi ca macar 30 de minute sa exersam zilnic. In acest fel ne asiguram si un fizic frumos, in forma, si un psihic puternic, strans legat de armonia biostructurala.

Dintre "sporturile" sau exercitiile cele mai bune pentru sanatate, va recomandam cu mare caldura QiGong-ul (se pronunta ci kung).

Ce este QiGong-ul?

In antichitate, acesta era numit Contopirea omului cu Cerul. QiGong are la baza o serie de exercitii fizice, miscari, imbinate cu o puternica activitate mentala, meditatie. Beneficiile pentru sanatate sunt enorme:
-prevenirea aparitiei bolilor, intarirea sanatatii, tratarea afectiunilor,
-intarirea corpului si a sufletului, prelungirea vietii si atingerea longevitatii,
-cresterea capacitatii de cunoastere,
-armonizarea omului cu mediul inconjurator,
-descoperirea capacitatilor deosebite ale omului si consolidarea lor
-modelarea caracterului si a moralei.
Starea de sanatate se imbunatateste automat prin practicarea qigong, mintea devine mai limpede, starea de oboseala dispare, somnul este mai linisit. Daca parintii practica qigong, copiii vor fi cu un coeficient de inteligenta peste medie, vor avea o vibratie inalta.

Avand originea in China, cu o vechime de peste 7000 de ani, qigong-ul poate fi definit ca un ansamblu de practici ce au ca scop intarirea organismului, cresterea vitalitatii, obtinerea unei stari optime de sanatate, atingerea longevitatii si dezvoltarea capacitatilor latente ale fiintei umane. Pe scurt, qigong-ul ar putea fi tradus prin maiestria e-nergiilor.

Practica de qigong include o mare varietate de tehnici - posturi statice sau exercitii dinamice, cu miscari line si armonioase ale corpului, combinate cu modalitati specifice de respiratie si concentrare mentala. De asemenea, qigong-ul include numeroase forme de meditatie si exercitii de relaxare.

Indiferent de varsta, sex, religie, statut social sau conditie fizica, practicantii autentici de qigong au in comun permanenta preocupare pentru cultivarea armoniei in propria viata si in colectivitatile din care provin, in modul cel mai concret posibil.

Cateva din efectele imediate ale practicii de qigong sunt: reducerea nivelului de stres, cresterea vitalitatii si a tonusului general, cresterea imunitatii, imbunatatirea functiilor respiratorii, a circulatiei sangvine si limfatice, a digestiei, etc. Practica perseverenta conduce la echilibru si armonie in corp, minte si spirit, creand o atitudine pozitiva, tonica si stabila, precum si o constanta bucurie de a trai.

Datorita multiplelor beneficii, tehnicile de qigong au fost adoptate si utilizate de catre medici, acupunctori, terapeuti si vindecatori, de catre practicantii de arte martiale, sau de catre adeptii diferitelor curente filozofice si religioase, cum ar fi Daoismul, Confucianismul sau Budismul. Acest lucru a dus la crearea unei mari diversitati de forme si scoli de qigong.

In incercarea de a explica stiintific efectele benefice ale qigong-ului, echipe de oameni de stiinta, maestri si practicanti de qigong sunt astazi implicati in diverse proiecte de cercetare, patronate de organizatii de prestigiu din intreaga lume.

Qigong-ul se bucura azi de o mare popularitate, atat in China, cat si in intreaga lume. Se estimeaza ca mai mult de 100 de milioane de oameni de pe intreg mapamondul practica qigong.

Tehnicile de qigong erau in trecut considerate secrete si predate in forma lor integrala doar unui numar restrans de discipoli merituosi. In prezent, desi exista o abundenta de informatii privind qigong-ul, pentru obtinerea rezultatelor asteptate este absolut necesara prezenta unui maestru veritabil sau a unui instructor avizat, pentru predarea corecta a principiilor si tehnicilor, dar mai ales pentru indrumarea pas cu pas a practicantilor.

Detalii pe larg despre QiGong gasiti pe www.qigong.ro sau www.qilingong.com

In marile orase din tara exista sali unde se poate practica qigong, daca aveti nevoie de ajutor pentru a afla daca in orasul dvs. se practica QiGong, nu ezitati sa ne contactati, in masura in care putem va vom ajuta. Recomand cu mare caldura aceasta arta de a armoniza trupul si sufletul care este qigong-ul, beneficiile pentru sanatate sunt enorme!

Pentru cei care nu au posibilitatea sa practice qigong, orice fel de exercitii fizice este binevenit, jogging-ul este iarasi foarte bun. Miscati-va macar 30 de minute pe zi, si viata va lua o alta intorsatura, una sanatoasa. 

Continuar
Articole despre alcalinizare:
Ce este alcalinizarea?

Alcalinizarea apei

Alimentatia alcalina

Bolile si alcalinizarea

Carne si lactate?

Obezitatea si alcalinizarea

Cancerul si alcalinizarea

Armonia biostructurala

QiGong

Novedades
Cartus de schimb cu roci minerale pentru sistemul ...
Precio:205.00 lei
Fabricantes
Comentarios
En este momento, no hay ningun comentario